Un accident rutier cu victime a avut loc marți în localitatea Bălțați, din județul Iași, în apropiere de intrarea în Târgu Frumos.

Din primele informații reiese că impactul a avut loc între trei autoturisme. Conform autorităților, la fața locului s-au deplasat atât echipaje medicale, de descarcerare, cât și ale Poliției Rutiere.

Victimele sunt descarcerate și urmează a primi îngrijiri medicale. Anchetatorii susțin că, potrivit informațiilor, în unul dintre vechiule ar fi și un copil încarcerat.

“S-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul este răsturnat. Un copil este încarcerat. Copilul încarcerat are 16 ani și este conștient. De la Secția Târgu Frumos s-au deplasat un echipaj ASAS, un echipaj de prim-ajutor, cu 9 subofițeri, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Sunt șapte victime în total, trei adulți și patru copii, acestea fiind transportate la spital”, a precizat marți Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

Oamenii legii fac cercetări la fața locului, pentru a stabili cauzele producerii accidentului rutier. În cauză, aceștia au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.