Poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi au identificat şi condus la cercetări un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

La data de 22 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Urbană Iaşi au depistat şi condus la cercetări un bărbat, de 36 ani, din mun. Iaşi, bănuit că la data de 01 iulie a.c., prin distrugerea sistemului antifurt, ar fi sustras o bicicletă electrică, în valoare de peste 4.000 lei, parcată în parcarea special amenajată a unei societăţi comerciale, din mun. Iaşi.

În urma continuării cercetărilor şi colaborării poliţiştilor ieşeni cu cei din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Urbană Braşov, bicicleta sustrasă a fost recuperată din municipiul Braşov, după ce ar fi fost vândută de bărbat, prin intermediul unui site de vânzări.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii ieşeni au reţinut bărbatul pentru 24 de ore şi l-au introdus în Arestul I.P.J. Iaşi, urmând ca astăzi, 23 iulie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

Cercetările continuă.

Sursa: Realitatea de Iasi