Mitingul anunțat de PSD la Iași a dus la conflicte verbale între cei care au fost aduși cu autocarele și microbuzele din Moldova, în special din județele Bacău și Neamț, și protestatari. 

În Piața Unirii din Iași a început mitingul PSD, la care participă aproximativ 10.000 de oameni adunați și aduși din zona Moldovei. Cei mai mulți sunt din județele Bacău și Neamț.

La manifestare participă și șeful CJ neamț, Ionel Arsene. Totuși, pe margine, flancați de jandarmi, se regăsesc și aproximativ 800 de protestatari, care strigă: “PSD, ciuma roșie! Rușine să vă fie! M..e PSD!” 

Nu au lipsit nici incidentele. Un participant la mitingul PSD a căzut ca secerat, fiind necesară intervenția de urgență a SMURD Iași, care l-a preluat și l-a transportat la spital pe bărbatul de aproximativ 40 de ani. De pe margine, acestuia i se striga de către protestatari: “Alcoolistule! V-au dat băutură să veniți la miting, asistați social! Hoților!” 

Echipa Realitatea a avut și reproșuri din partea unui participant la mitingul PSD: “Sunteți de-ai lui Rareș Bogdan, nu?! Veniți încoace, dacă aveți tupeu! Să mergeți la Rareș Bogdan, da?!” 

Câțiva dintre protestatari au fost ridicați de către jandarmi, după ce au aruncat cu diverse obiecte către participanții la mitingul PSD și chiar au dat cu o petardă.

 

Articolul precedentScene de sado-masochism, filmate în Primăria Iași – VIDEO
Articolul următorProcurori: Femeie de 72 de ani, ucisă de iubitul cu 20 de ani mai tânăr!