Agenții din cadrul Secției VIII de Poliție Rurală Lețcani au oprit, pentru control, pe DE 583, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Belcești.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, acesta a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar cercetările continuă.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iaşi au oprit, pentru control, pe șoseaua Bucium, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Bârnova.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost dus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Articolul precedentCercetat din cauza unor hârtii
Articolul următorHainele i-au adus un dosar penal