Începând cu luna septembrie municipalitatea ieșeană va reface gazonul terenului de fotbal de pe Stadionul „Emil Alexandrescu”. Anunțul a fost făcut de primarul Mihai Chirica în cadrul ședinței Lucrările, pentru care au fost alocate în aceeași ședință 1,5 milioane de lei, s-ar putea finaliza la sfârșitul lunii noiembrie.

„Lucrări vor dura aproximativ trei luni. Perioada de aprovizionare a cablului pentru degivrare, element care se află sub suprafața de joc, este de aproximativ șase săptămâni și ar mai dura o săptămână montarea acestuia. După cele șapte săptămâni ar urma efectiv punerea suprafeței finale. Am găsit doi producători pentru cablul de degivrare, unul în Danemarca și unul în Franța, care ar putea livra, dar nu mai devreme de șase săptămâni de la data emiterii comenzii. Celelalte lucruri sunt la îndemâna noastră. Vorbim despre instalații de udare, rigole și drenuri. Dacă lucrurile se desfășoară într-o ritmicitate corectă, în două luni și jumătate ne-am putea bucura de o altă suprafață de joc”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Variantele luate în calcul de ieșeni pentru a disputat meciurile de pe teren propriu sunt Vaslui și Piatra Neamț, însă cele două stadioane nu sunt omologate. În aceste condiții, elevii lui Teja ar putea merge în exil la Ploiești sau chiar București.