Gloria Buzău a reușit să obțină un punct în meciul jucat în deplasare cu Politehnica Iași în etapa a doua din play-off-ul Ligii a 2-a la fotbal. Egalul i-a mulțumit relativ și pe ieșeni, care au urcat pe locul 1, după eșecul ceor de la CSA Steaua în meciul jucat ieri cu Oțelul Galați. Jocul din Copou s-a terminat 1-1 după ce gazdele au condus la pauză cu 1-0.

Cătălin Hlistei a deschis scorul norocos, în minutul 31, după o gafă a portarului Relu Stoian după o centrare a lui Roman dintr-un corner de pe partea stângă a atacului gazdelor.

Viktor Angelov a egalat cu un lob frumos în debutul părții secunde, în minutul 47, după o pasă primită de la Boiciuc.

În partea a doua, Valentin Munteanu, în minutul 53, a ratat o mare ocazie pentru Gloria Buzău, când a scăpat spre poartă din propria jumătate, însă și-a făcut mingea prea lung și nu a mai ajuns la timp și Jankov a fost primul la minge și a reținut. 

Poli Iași a avut și ea o situație de a câștiga toate punctele, în minutul 81, când Alin Roman a trimis din lovitură liberă de la 25 de metri puțin pe lângă vinclu.

Poli Iași: Jankov – Kouadio, Fl. Plămadă (cpt.)(Tincu 77′), Katanec, Ștefanovici (Finica 66′) – Vașvari (Marchioni 77′), Itu, A. Roman – Musi, Vojtus (Rob. Ion 77′), Hlistei (Ant. Dumitru 56′). Antrenor: Leo Grozavu

Gloria Buzău: R. Stoian – Oteliță, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu (Șuteu 50′) – Gaitan (Pandele 81′), A. Lopez (cpt.) – Dr. Lazăr (Val. Munteanu 46′), Greu (Val. Alexandru 46′), V. Angelov (Marku 81′) – Boiciuc. Antrenor: Adrian Mihalcea

După 2 etape din play-off, Gloria Buzău a urcat pe locul 4, cu 33 de puncte, dar doar până duminică, 2 aprilie, când se va juca ultimul meci al etapei, între Unirea dej și Dinamo București, ambele având acum câte 32 de puncte. Politehnica Iași este lider după această etapă cu 44 de puncte. În etapa a 3-a din play-off, Politehnica Iași va juca în deplasare la CSA Steaua, iar Gloria Buzău va primi vizita celor de la Unirea Dej.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentFrații Tate au ieșit din arest. Ce au decis judecătorii de la Tribunalul București
Articolul următor„Inamicul” care se ascunde în scurgerea de la chiuvetă