Judecătorii ieșeni au decis condamnarea fostei secretare a orașului Târgu Frumos, Felicia Spulber, la o pedeapsă de doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru abuz în serviciu. În prima instanță, aceasta fusese achitată de către magistrații pășcăneni.

Spulber a fost obligată de instanță să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția de Asistență Comunitară, Căminul de Pensionari “Sf. Cuv. Parascheva” sau în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Iași, pe o perioadă de 60 de zile. Definitivă

Pe 16 februarie 2018, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a dispus trimiterea în judecată a Feliciei Spulber, din municipiul Iași, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

Spulber a fost acuzată că în perioada noiembrie 2016 – aprilie 2017, în calitate de secretar al Primăriei Orașului Târgu Frumos, nu a respectat atribuțiile de serviciu stabilite prin lege, în sensul că nu a întocmit referatul și nu a înaintat acest document împreună cu actele din care rezulta motivul legal de încetare a mandatului primarului orașului Târgu Frumos, prin aceasta cauzând o vătămare intereselor legitime ale Prefectului Județului Iași – împiedicat să-și îndeplinească atribuțiile.