Festivalul Afterhills 2019 îşi deschide astăzi porţile pentru 10 zile, în care peste 200 de trupe şi artişti români şi străini vor urca pe scenă. Cea de-a treia ediţie a festivalului se desfășoară pe parcursul a două weekend-uri în pădurea din Dobrovăţ, aflată la 20 de kilometri de Iaşi, Afterhills 2019 îşi propune să le ofere vizitatorilor o experienţă diferită, unică în România.

Primul weekend, 23-25 august, este dedicat iubitorilor de trap, EDM şi trance. Don Diablo, Rita Ora, Quintino, R3HAB, Sam Feldt, Manuel Riva, CTC şi Nane sunt doar câteva dintre numele care îi vor încânta pe tinerii festivalieri.

Cel de-al doilea weekend, 30 august-1 septembrie, este cel în care vor cânta Claptone, Faithless DJ Set, Fedde Le Grand, Gareth Emery, GusGus, Hugo Kant, Morcheeba, Subcarpaţi şi Şuie Paparude.

Atmosfera va fi completată de show-uri de stand-up comedy cu Teo, Vio şi Costel, Dan Badea, George Tănase, Mincu şi Maria Popovici, Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu.

Toate acestea vor fi completate de un Happy Week #divară, perioada dintre cele două weekend-uri, o experienţă nouă de festival. Practic, toţi cei care îşi vor dori să evadeze din tumultul oraşului pentru a se bucura de activităţi relaxante, de vacanţă, vor putea să vină la Afterhills în perioada 26-29 august, unde vor fi încântaţi cu show-uri de stand-up, vor dansa în linişte la Silent Disco sau se vor lansa în debate-uri prietenoase la Chill Stage.

Cinema Orange TV Go le va oferi participanţilor o experienţă diferită iubitorilor de film, prin intermediul proiecţiilor în aer liber. Happy Week este gratuit pentru toţi participanţii la festival, iar cei care îşi doresc să participe doar în acea perioadă îşi pot achiziţiona biletul în valoare de 50 de lei.