Colegii psihologului care s-a spânzurat în propriul cabinet au transmis mesaje de regret şi îi roagă pe cei din jur să nu îl eticheteze pe ieşean, fără a cunoaşte drama prin care acesta trecea. Cunoscutul psiholog ieşean şi-a luat viaţa marţi, chiar în cabinetul unde primea pacienţii care aveau nevoie de ajutor.

În jurul orei 17.00, colegele de la recepţie l-au sunat pe Cristian Petrescu pentru a-l anunţa că au sosit pacienţii care aveau programare la acea oră, dar acesta nu a răspuns la telefon. Astfel, colegii medicului s-au dus la uşa cabinetului şi pentru că nu a răspuns nici la bătaia în uşă, au intrat în cabinet, unde l-au găsit spânzurat de un cadru metalic.

Cei care l-au cunoscut spun despre el că era o persoană destul de retrasă şi nu comunica foarte mult cu cei de la serviciu.

În ziua fatidică, Petrescu a avut un comportament ciudat faţă de colegii de muncă. La intrarea în centru, acesta nu a salutat pe nimeni şi nu a scos niciun cuvânt, ducându-se direct către cabinetul lui, unde s-a izolat complet.

Presa locală scrie că psihologul, în vârstă de 50 de ani, ar fi fost în depresie din cauza faptului că unul dintre cei doi copii suferea de autism, iar acest lucru l-ar fi determinat să îşi ia viaţa.

Sursa: Realitatea de Iasi