Un ieşean de 64 de ani a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţe „Sfântul Spiridon”, în urma unor pene de curent care au avut loc în noaptea de duminică, spre luni. 

Pacientul, dependent de oxigen la domiciliu, a solicitat în jurul orei 00.30 ambulanţa, din cauza unei pene de curent din oraş. La domiciliul acestuia sa deplasat echipajul EPA la domiciliu pentru a asigura o sursă de oxigen pacientului. Mai apoi a revenit curentul electric pentru 15 minute, iar echipajul EPA s-a întors la baza. Ulterior a avut loc o nouă pană de curent, iar pacientul a solicitat din nou ambulanţa. La faţa locului a mers tot echipajul EPA, iar pacientul a fost transportat către Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon, pentru asigurarea oxigenului necesar pe parcursul nopţii. Pacientul a fost externat astăzi şi a mers la domiciliu cu ambulanţa”, a precizat luni prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coorodonatoarea UPUSMURD Iaşi.

Din primele informaţii reiese că, în noaptea de duminică, spre luni, în zona Copou au fost înregistrate probleme la furnizarea energiei electrice, cel mai probabil din cauza temperaturilor scăzute. 

Articolul precedentUn șofer, în vizorul Poliției: uite de ce este acuzat!
Articolul următorAtenție: Precipitații mixte până miercuri dimineață în județul Iași!