Procurorii ieşeni au dispus trimiterea în judecată a lui Florin Ciobanu, pentru violare de domiciliu.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 5 martie 2017, o femeie a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în acea seară, soţul ei, Florin Ciobanu (39 de ani), a intrat fără drept în curtea casei în care ea locuieşte, din comuna Andrieşeni, deşi poarta era închisă.

Procurorii au menţionat că cei doi sunt căsătoriţi din anul 2004 şi au împreună doi copii, iar în timpul mariajului ar fi avut diverse conflicte generate de gelozia bărbatului, precum şi de faptul că acesta obişnuieşte să consume băuturi alcoolice, devenind agresiv fizic şi verbal cu membrii familiei, dar în special cu nevasta lui.

Comportamentul individului ar fi determinato pe femeie să părăsească de multe ori domiciliul comun, dar de fiecare dată aceasta sa întors acasă.

În acest context, pe data de 4 septembrie 2016, în timp ce femeia locuia la tatăl ei împreună cu cei doi copii, individul ar fi mers în curtea casei, unde ar fi intrat fără drept, lar fi agresat şi ameninţat pe socrul lui şi iar fi adus reproşuri şi consoartei.

În urma incidentului a fost întocmit un dosar penal, care a fost finalizat prin renunţare la urmărirea penală.

Pe 27 februarie 2017, femeia a fost nevoită din nou să se mute, de data aceasta la locuinţa surorii ei. Astfel, în ziua de 5 martie 2017, partea vătămată a asigurat poarta de acces în curtea locuinţei respective, după care a mers în casă şi a închis uşa.

În jurul orei 19.00, inculpatul a mers la imobilul respectiv, a pătruns fără drept în curte şi a început să o strige pe soţia sa şi să bată cu pumnul în uşă, pentru a o determina să iasă din casă”, au menţionat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Potrivit acestora, femeia a sunat la Poliţie, iar agenţii s-au deplasat la faţa locului şi l-au găsit pe individ în curtea casei.

La audieri, individul a recunoscut că, în ziua respectivă, a mers la locuinţa în care stătea soţia lui, împreună cu cei doi copii, deoarece voia să îi vadă pe aceştia din urmă. De asemenea, acesta a recunoscut că a intrat în curtea locuinţei şi a încercat să o determine pe nevasta lui să iasă din casă.

Totuşi, el a precizat, în apărarea sa, că soţia nu i-ar fi cerut să plece din curtea imobilului respectiv.

Articolul precedentRAZIE în trafic: ce au descoperit oamenii legii! 
Articolul următorȘoferi, transformați în pietoni de către oamenii legii