Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Cotnari, judeţul Iaşi, a decedat, după ce a suferit un şoc hemoragic, din cauza consumului de alcool.

Medicii ieşeni au precizat că zeci de persoane au ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon”, după ce au sărbătorit Schimbarea la Faţă.

Printre cei care au necesitat îngrijiri medicale s-a aflat şi un bărbat din localitatea Cotnari, judeţul Iaşi, care, din păcate, şi-a pierdut viaţa în urma consumului excesiv de alcool. 

„Schimbarea la Faţă a adus la spital mai mulţi pacienţi, victime ale consumului excesiv de băuturi alcoolice. Astfel, în ultimele ore, nouă persoane au ajuns la noi cu etilism acut, în vreme ce alte patru sunt cazuri de sevraj. Mai mult, cinci pacienţi au ajuns la spital cu diverse leziuni în urma unor agresiuni. De asemenea, din păcate, a fost înregistrat şi un caz de deces, al unui bărbat de 44 de ani, din localitatea Cotnari. Pacientul avea ciroză hepatică toxică, cu varice esofagiene rupte. Acesta a suferit un şoc hemoragic”, a menționat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Schimbarea la Faţă a Domnului este o sărbătoare pe care creștinii o prăznuiesc în fiecare an pe data de 6 august. 

Articolul precedentNoi medalii pentru elevii ieșeni
Articolul următorIncendii devastatoare, în Iași