Ieșenii sunt invitați, până pe 22 martie, să aleagă priorităţile orașului prin ierarhizarea de la 1 la 10 a proiectelor dintr-un chestionar.

Pentru a se dezvolta armonios și a contribui la economia țării, pentru a atrage oameni, investiții și a oferi o calitate înaltă a vieții, orașele au nevoie de o viziune de creștere. Această viziune presupune prioritizarea nevoilor de dezvoltare în funcție de specificul local, nevoile comunității și impactul metropolitan.

World Bank Romania în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Cetățenii și actorii locali din România sunt invitați, în perioada 22 ianuarie – 22 martie, să ierarhizeze proiectele selectate pentru orașul lor, în funcție de importanța și impactul asupra comunității locale și a regiunii metropolitane.

Această campanie de consultare își propune să dezvolte câte o listă finală de proiecte prioritare, agreată atât de către administrația publică, cât și de comunitatea locală, listă care să informeze deciziile viitore de investiții publice si dezvoltare urbană din București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Cei interesați găsesc chestionarul la acest link: kwiksurveys.com/s/e7k9afsk

Articolul precedentCursuri gratuite pentru asistenţii medicali ieșeni
Articolul următorCât de accesibil este Iașul pentru persoanele cu dizabilități