Mai multe echipaje medicale și de descarcerare au intervenit joi seară în localitatea Răducăneni, unde a avut loc un accident rutier grav.

Astfel, conform autorităților, un autoturism a intrat frontal într-un cap de pod.

Inițial, se credea că este vorba doar despre o victimă, respectiv un bărbat de 52 de ani, șoferul I.A., care mirosea a alcool și avea o agitație psihomotorie.

“Pacientul prezenta dureri și apărare musculară în hipocondrul drept și flancul drept – la ecografie a apărut lichid în toate spațiile. El a fost transportat în Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Sfântul Spiridon de către echipajul TIM și urma să intre în sala de operație.

Ulterior, Poliția a găsit și o a doua victimă, care a plecat de la locul accidentului. Este vorba despre un bărbat, G.D., de 51 de ani, pasager în partea dreaptă-spate. Pacientul era conștient, cooperant, având halenă etanolică. El a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței, un hematom epicranian, o plagă contuză sprâncenară, o contuzie toraco-abdominală, dar și o posibilă fractură la gamba stângă. El a fost transportat la UPU și a rămas pentru investigații suplimentare”, a declarat prof.univ.dr Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași.

Polițiștii ieșeni au efectuat cercetări la fața locului, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și au întocmit inițial un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.