În apropierea locului în care a fost găsită femeia decedată în râul Lăpușel, în urmă cu puțin timp a fost găsit cadavrul unui bărbat. Acesta avea 37 de ani și provine din județul Iași. 

 

Până la această oră, polițiștii maramureșeni au reușit să stabilească faptul că femeia găsită azi dimineață fără viață în râul Lăpușel era domiciliată în Baia Mare și avea 26 de ani. După câteva ore, polițiștii au găsit în amonte, tot în albia râului, încă un cadavru al unui bărbat din Iași, în vârstă de 37 de ani.

“În proximitatea locului unde a fost identificat cadavrul tinerei de 26 ani, polițiștii Secției 1 Groși au identificat, în amonte, cadavrul unui bărbat de 37 ani din județul Iași. 

La fața locului se află o echipă complexă de cercetare în vederea stabilirii cauzei decesului. 

În zona în care au fost identificate cadavrele au fost  descoperite haine, bunuri și acte de identitate ale persoanelor în cauză. 

Cadavrul urmează să fie transportat la spital în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor concrete în care a intervenit decesul”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș .

Sursa: Realitatea de Maramures