Formația Politehnica Iași a bifat o nouă înfrângere rușinoasă cu Flavius Stoican pe banca tehnică. De această dată, ieșenii au pierdut fără drept de apel la Botoșani, în fața rivalilor din Moldova, în fața cărora nu mai pierduseră în campionat de 11 partide.

Începutul meciului aparţine gazdelor care în minutul 15, își trec în cont prima ocazie de gol. Fabbrini şutează din marginea careului, dar Mino respinge în corner. Dominarea gazdelor se concretizează pe tabelă în minutul 31. Gardoş, din nou unul dintre cei mai slabi jucători din tabăra ieșeană, adus în Copou la insistențele lui Stoican, comite un henţ în careu și Horaţiu Feşnic dictează penalty. Execută Lorand Fulop şi marchează.

Patru minute mai târziu, Platini execută o lovitură liberă de pe stânga, Frăsinescu reia cu capul dar Pap îşi salvează echipa.

În ultimul minut al primei reprize, o nouă gafă impardonabilă în apărare, Golofca, acesta şutează la colţul lung, MIno respinge până la Fulop, care își trece în cont dubla.

După pauză, botoșănenii fac pasul înapoi, însă elevii lui Stoican sunt incapabili să se apropie periculos de poarta gazdelor.

Botoșănenii apelează la toate tertipurile pentru a trage de timp, în timp Stoican nu e în stare să schimbe nimic în jocul băieților săi care arată în multe momente că sunt mai mult prieteni cu fotbaliștii decât jucători de fotbal, plătiți cu salarii de mii de euro.

În minutul 78, Holzmann cade după un duel cu Rus, jucătorul Iaşului încearcă să-l ridice pe austriac iar acesta îl loveşte cu capul. Centralul Horaţiu Feştic îl elimină pe Holzmann şi îi arată cartonaşul galben şui Rus.

În minutul 87, pe contră, Fabbrini trimite cu capul peste poarta goală, pentru ca în prelungiri, Roman să rateze un penalty, după o fază de cascadorii râsului cu Mihăescu și Panțîru în prim plan.

Se face 3-0 în ultimul minut al prelungirilor, când Golofca scapă pe contraatac.

Scor final 3-0 pentru gazde și echipa lui Stoican se apropie vertiginios de locul de baraj pentru rămânerea în Liga I.

Articolul precedentANUNŢUL făcut de Lidl îi priveşte pe toţi ieşenii: ce se întâmplă!
Articolul următor“Iepuraşul” i-a adus “cadou” unei ieşence un dosar penal. Uite ce a făcut!