Un individ cunoscut al oamenilor legii a fost săltat din nou de poliţiştii ieşeni. 

Anchetatorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Eugen B. (51 de ani), pentru mai multe acuzaţii. 

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale”au menţionat anchetatorii.  

Conform acestora, Eugen B. este cercetat pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi distrugere. 

Oamenii legii afirmă că, la finele lunii octombrie 2018, individul ar fi dus o minoră în vârstă de 17 ani în comuna Miroslava, unde ar fi constrânso să întreţină relaţii sexuale normale cu el.

Mai mult, spun anchetatorii, pe data de 25 noiembrie 2018, aceştia sau întâlnit întrun club din municipiul Iaşi, sau deplasat la locuinţa individului, din comuna Miroslava, unde ar fi forţat-o pe minoră să îi facă sex oral.

Apoi, acesta ar fi duso pe adolescentă în localitatea Andrieşeni, din judeţul Iaşi, la locuinţa unui cunoscut, de unde nu ar fi lăsato să plece. În plus, spun oamenii legii, individul iar fi distrus telefonul fetei când a sesizat faptul că aceasta discuta cu mama ei.

De altfel, cea care a sesizat Poliţia a fost chiar mama fetei, iar, în urma unei descinderi, oamenii legii au găsito pe minoră în imobilul din localitatea Andrieşeni.

Urmează ca procurorii să îl audieze pe individ, după care vor decide în privinţa măsurilor legale ce trebuie luate.

Individul este un cunoscut al anchetatorilor, el fiind cercetat în trecut pentru fapte similare. 

Articolul precedentIeșean de 81 de ani, dus la temniță
Articolul următorDoar un punct luat cu Sepsi