Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit pe strada Văleni, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată și lăstăriș.

Au ars aproximativ 30 de metri pătraţi de vegetație uscată și lăstăriș. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

De asemenea, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în comuna Todirești, pentru stingerea unui incendiu produs într-o casă. Au ars materialele combustibile din cele patru încăperi ale imobilului, aproximativ 20 de metri liniari de grinzi din lemn, patru uși, trei ferestre și aproximativ 20 de metri pătraţi de acoperiș cu astereală din lemn și învelitoare din tablă.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un coș, canal, burlan de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

Mai mult, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit pe bulevardul Țuțora, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament. Au ars elementele combustibile ale unei hote și s-au degradat un dulap și zugrăveala din bucătărie.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

În plus, ieri, la ora 4.38, același detașament a intervenit tot pe strada Văleni, pentru stingerea unui incendiu produs la o magazie.

Au ars elementele combustibile pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a precizat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

 

 

Articolul precedentAproape 20 de şoferi, lăsaţi fără carnete
Articolul următorTânăr de 19 ani, dus la puşcărie în urma unui VIOL!