Agenții din cadrul Serviciului Rutier și Secției V de Poliție Rurală Răducăneni au oprit, pentru control, pe DC 66, în comuna Ciortești, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Iași.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, iar cercetările continuă. 

De asemenea, agenții din cadrul Secției VI de Poliție Rurală Pașcani au oprit zilele trecute, pentru control, în comuna Todirești, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din localitate.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. 

 

Articolul precedentCampanie de ecologizare „Pârtia de cultură“ și concert Iris
Articolul următorPreotul Damaschin, cetățean de onoare al Iașului