Un tânăr în vârstă de 25 de ani, A.D., din localitatea Şipote, judeţul Iaşi, a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţe “Sfântul Spiridon”, după ce ar fi fost atacat cu o coasă de către o femeie.

“Pacientul a suferit o plagă tăiată cu coasa, în urma unei agresiuni fizice din partea unei femei, în regiunea scapulară dreaptă. Acesta suferea şi de etilism acut. El a fost internat în Clinica I Chirurgie”, a declarat medicul Ovidiu Popa, din cadrul SMURD Iaşi.

Potrivit acestuia, la spitalul din Iaşi a ajuns şi S.M., un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Golăeşti, care a fost lovit cu copita de un cal.

“Pacientul a suferit o policontuzie, după ce a fost lovit cu copita de către cal. Bărbatul se deplasa pe o bicicletă pe lângă o căruţă. Acesta a suferit o fractură de umăr stâng, o plagă contuză la antebraşul stâng şi suferea de etilism acut”, a precizat medicul Ovidiu Popa.

Conform acestuia, un alt bărbat, S.S., de 55 de ani, a ajuns la spital policontuzionat prin cădere pe scări. El a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, otoragie bilaterală şi a intrat în comă de gradul II. El a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie “Prof.dr. Nicolae Oblu”, din Iaşi.

Mai mult, o femeie de 66 de ani, E.B., pacientă aflată internată la Institutul de Psihiatrie “Socola”, din Iaşi, cu tulburare depresivă recurentă.

“Pacienta este policontuzionată prin cădere într-o fântână. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, o contuzie la cotul drept şi la genunchi, precum şi la stern. Ea mai avea o hipotermie uşoara. Şi această pacientă a fost dirijată către Spitalul de Neurochirurgie”, a încheiat medicul Ovidiu Popa.

 

Articolul precedentGrav ACCIDENT la Ţibana: minor dus cu elicopterul la spital!
Articolul următorDus de urgenţă la spital după ce a căzut din căruţă