Formația Politehnica Iași a fost învinsă în această seară, în deplasare, scor 0-1 (0-0) de Dinamo București. Fără mai mulți titulari, ieșenii au jucat de la egal la egal cu Dinamo, însă s-au văzut învinși după o fază fixă.

Începutul de meci este echilibrat, cu un plus pentru Dinamo, care domină teritorial. Gazdele obțin multe lovituri de la colț, însă apărarea ieșeană se descurcă fără probleme.

Pe finalul primei reprize se consumă cea mai controversată fază a meciului. La o minge săltată de Passaglia pentru Loshaj, mijlocașul ieșenilor este lovit în careu de Popescu, în momentul șutului, însă arbitrul lasă faza să curgă.

Imediat după pauză, gazdele deschid scorul. Lovitură liberă de pe stânga executată de Nistor, Perovic se înalță peste Frăsinescu și reia cu capul, cu toată opoziția lui Rusu.

În minutul 52, Cristea ratează cea mai mare ocazie pentru Poli. Bădic trimite o minge în careu, care îl lovește pe Cristea, decarul ieșean se întoarce dar nu reușește decât un șut moale, minge reținută de Piscitelli.

În minutul 81, Dinamo trece pe lângă golul al doilea. Centrare Moura, lovitură periculoasă de cap a lui Sorescu în bară.

Cu șapte minute înainte final, Loshaj primește al doilea cartonaș galben pentru un fault la Răuță și este eliminat.

Se termină 1-0 pentru Dinamo și ieșenii ratează șansa de a se apropia de locul VI.