Formația Politehnica Iași a fost învinsă în această seară, pe teren propriu, scor 1-2 (1-1), de FCSB. Ieșenii au condus, s-au văzut egalați dintr-un penalty și au pierdut cu un gol încasat în al treilea minut al prelungirilor, după un joc în care au jucat de la egal la egal cu FCSB.

Debutul de joc este echilibrat, cu un plus pentru oaspeți, dar prima fază de poartă mai importantă le aparține ieșenilor. Bălgrădean prinde șutul lui Platini, în minutul 13. La faza imediat următoare, Popescu ratează deschiderea scorului.

În minutul 15, pe o contră, Platini face o cursă de excepție pe dreapta, centrează în careu și Andrei Cristea înscrie cu capul.

După înscrierea golului, gazdele fac pasul înapoi și terenul se înclină serios spre poarta lui Rusu. În minutul 26, Tănasă nimerește transversala, pentru ca în minutul 31 tot Tănasă să restabilească egalitatea după un penalty scos tot de el.

După pauză, oaspeții pun o presiune constantă și Gnohere (’65), Manea (’81) își trec în cont ocazii mari de gol.

În prelungiri, la o fază bine cosntruită de oaspeși, Man înscrie din interiorul careului și ieșenii nu iau niciun pucnt deși ar fi meritat după cum a curs jocul.