Gabriel Harabagiu rămâne viceprimar al Iaşului, dar şi membru al PSD, în urma unei sentinţe emise marţi de magistraţii Curţii de Apel.
Instanța respinge, ca tardiv, apelul declarat de Partidul Social Democrat împotriva sentinţei civile din 22 mai 2018 pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia I Civilă. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică“, au precizat marți judecătorii Curţii de Apel Iaşi.
Decizia a fost emisă în procesul în care Gabriel Harabagiu a solicitat suspendarea excluderii sale din PSD, din luna februarie a acestui an.
Așadar, la scurt timp după excluderea din PSD, viceprimarul a contestat în instanţă decizia şefilor de partid, solicitând atât suspendarea, cât și anularea acelei hotărâri a partidului.
Tribunalul Iaşi a suspendat recent excluderea sa, decizia fiind contestată la instanţa superioară, Curtea de Apel Iaşi, de către cei de la PSD.
Am rămas membru al PSD. Apelul a fost depus cu o zi întârziere și instanța a ridicat excepția tardivității, nu eu. Mai avem procesul privind anularea excluderii, dar acel litigiu va începe la toamnă“, a menționat marți viceprimarul Iașului.
Articolul precedent„Bark-park-uri” la Iași
Articolul următorNoi proteste în centrul Iașului