Institutul de Psihiatrie „Socola“ scoate la concurs 13 posturi pentru asistenţi medicali aflaţi la început de carieră. Dintre acestea, nouă posturi sunt de asistent medical generalist debutant pe perioadă nedeterminată la sediul central al institutului, iar restul de patru sunt de asistent medical generalist debutant pe perioadă nedeterminată la secţia exterioară Bârnova.

Pentru a participa la concurs, asistenţii trebuie să aibă diplomă de şcoală sanitară postliceală sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 şi să plătească o taxă de participare de 100 de lei.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 4 iulie, ora 13.00, urmând ca pe data de 9 iulie, de la ora 10.00 să aibă loc proba scrisă, iar pe 13 iulie de la aceeaşi oră să fie proba interviu.

Dosarul de concurs trebuie să conţină cererea de înscriere la concurs, copia actului de identitate, copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor, acte care confirmă efectuarea unor specializări, carnetul de muncă sau adeverinţele care atestă vechimea în muncă, adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, precum şi un CV.

Articolul precedentErnest Airlines deschide săptămâna viitoare rute noi de la Iași
Articolul următorMarius Bodea: „PSD este ieșit acum din junglă. Dragnea și Firea disprețuiesc propriul popor”