Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din Tunari-Ilfov, după ce o vecină a alertat autoritățile. În vârstă de 59 de ani, vedeta zacea fără viață, în pat, de mai bine de două săptămâni.

Potrivit anchetatorilor, doi dintre cățeii Cristinei Țopescu au fost găsiți și ei morți în casă. Erau cățeii care nu ieșeau afară fără stăpâna lor și care o iubeau până la sacrificiu. Așa au și plecat, odată cu ea. Cel mai probabil, animalele au murit de sete. Este știut faptul că un câine poate rezista câteva săptămâni fără hrană. Fără apă, în schimb, nu poate supraviețui decât câteva zile.

Cadavrele animalelor au fost preluate încă de duminică seara de reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare, pentru ca apoi să ajungă la Institutul de Diagnostic și sănătate animală unde, în urma analizelor efectuate, se va stabili cauza decesului cățeilor Cristinei Țopescu.

Potrivit unor surse din interiorul anchetei procurorul dorește să afle cât mai repede dacă poate fi vorba despre substanțe periculoase care ar fi fost ingurgitate de animale, sau nu.

Articolul precedentPrimăria Iași intenționează să desființeze mai multe treceri de pietoni
Articolul următorCe au decis astăzi judecătorii în dosarul Cordunenilor