Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat patru tineri și un bărbat de 37 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

Din cercetări a rezultat faptul că, în seara zilei de 30 august, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă din municipiul Iași, cei cinci, prin acte de violență, ar fi deposedat un tânăr de 28 de ani de un telefon mobil, un geamantan cu haine și un rucsac cu bunuri, în valoare de 2.000 de lei.

De asemenea, un alt bărbat de 42 de ani este cercetat de polițiști pentru tăinuire, fiind bănuit de faptul că ar fi cumpărat telefonul mobil luat de cele cinci persoane, deşi ar fi cunoscut faptul că acesta ar fi provenit din săvârșirea unei infracțiuni.

Mai mult, bărbatul de 37 de ani, bănuit de tâlhărie calificată, în seara zilei de 16 august, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă din Iași, ar fi deposedat, prin acte de violență, un tânăr de 20 de ani de un telefon mobil și o pereche de pantofi sport. 

Pe baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre tinerii bănuiți de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în arest.

Bărbatul de 37 de ani bănuit de comiterea faptelor este arestat preventiv într-o altă cauză. Cei trei urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale. Cercetările continuă.

Articolul precedentMihai Chirica: „Mai mult rău a făcut României Dragnea decât toţi homosexualii din Europa!“
Articolul următorStreet Food Festival, în Parcul Palas