Un individ va fi nevoit să ofere explicaţii în faţa instanţei de judecată, după ce a fost acuzat de comiterea unei fapte groaznice. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Iulian R., sub acuzaţia de omor calificat. 

Urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal, după care magistraţii vor asculta ce au de spus ambele părţi, pentru a putea lua o decizie în acest caz. 

Astfel, la începutul lunii octombrie 2018, individul a intrat în atenţia oamenilor legii, în urma unui incident dea dreptul şocant. 

Potrivit anchetatorilor, atunci, individul ar fi turnat un lichid inflamabil pe iubita lui şi i-ar fi dat foc, după care ar fi sunat la 112 şi le-ar fi spus medicilor că tânăra ar fi umblat la o butelie cu gaz şi s-ar fi aprins din greşeală. Oamenii legii au constatat ulterior adevărata poveste. 

Procurorii au precizat că groaznicul incident a avut loc întrun imobil aflat în construcţie din zona Moara de Vânt. 

În urma întâmplării, victima a fost transportată la spital, dar aceasta a decedat din cauza leziunilor suferite, respectiv arsuri pe mai mult de 50 la sută din suprafaţa corpului, potrivit anchetatorilor. 

Oamenii legii au stabilit că totul a pornit de la o ceartă care a avut loc între cei doi, iar, la un moment dat, individul ar fi aruncat pe femeia de 31 de ani cu un lichid inflamabil şi i-ar fi dat foc. 

Articolul precedentMunicipalitatea a demolat doar 70 de garaje neautorizate
Articolul următorIeșean de 81 de ani, dus la temniță