O femeie în vârstă de 41 de ani a ajuns în stare gravă la la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon“ după ce a înghiţit aproximativ 200 mililitri de antigel, riscul vital în astfel de cazuri apărând peste 100 ml.

Membrii familiei şi-au dat seama că femeia a înghiţit o substanţă periculoasă deoarece prezenta simptome specifice cum ar fi greaţă, vărsături, tulburări de vedere, iar ulterior a intrat în comă, moment în care au transportat-o iniţial la o unitate medicală din oraşul de domiciliu, Bârlad. Acolo, medicii au stabilizat-o şi au transferat-o la spitalul de specialitate din Iaşi pentru a fi iniţiate procedurile de hemodializă.

Femeia a fost dusă la Anestezie şi Terapie Intensivă, s-a făcut dializă în cursul nopţii, în urma căreia starea este uşor ameliorată, dar în continuare foarte gravă, cu prognostic vital rezervat având în vedere cantitatea mare consumată.

Pentru moment, medicii nu ştiu încă dacă a fost vorba despre un accident sau dacă a fost o tentativă de suicid, precizând că femeia avea antecedente care duc la ideea că ar suferi de o boală psihică, însă acestea nu au fost dovedite.

Articolul precedentA ARS de vie în propria casă! Totul a pornit de la o lumânare
Articolul următorO nouă înfrângere pentru Politehnica Iași la Cluj