Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în satul Săcăreşti, din comuna Cucuteni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, a ars aproximativ un hectar de vegetaţie uscată şi tocătură de porumb. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

Reprezentanţii ISU Iaşi au adăugat că tot Secţia de Pompieri Târgu Frumos, dar de la Punctul de lucru Hârlău a intervenit în satul Pârcovaci, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran.

Au ars aproximativ două hectare de vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

În plus, Detașamentul 1 de Pompieri a intervenit pe strada Tabacului, din municipiul Iaşi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament. Au ars diverse materiale textile. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii închise”, a precizat Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi

Conform acesteia, Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi a intervenit şi pe strada Aeroportului, din municipiul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran.

Au ars aproximativ 4.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

Articolul precedentScandalul sexual în care este implicat numele unor fețe bisericești ajunge în instanțele ieșene
Articolul următorPeste 20 de șoferi, lăsați fără carnete în doar câteva ore