Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Prisăcani, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință.

Au ars acoperișul locuinței din lemn, astereala din lemn, învelitoarea din tablă și cea din plăci de azbociment pe o
suprafață de aproximativ 70 metri pătraţi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile.
Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea
Comarna, comuna Osoi,pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 15 hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, șoseaua Națională, pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament. Au ars aproximativ 2 kg de
carne. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost aparatul de gătit lăsat nesupravegheat.
Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Vânători, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje. Au ars aproximativ 10 tone de furaje și acoperișul din lemn al unui adăpost de animale. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost autoaprinderea.
Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, str. Plăieșilor, pentru stingerea unui incendiu produs la un container de gunoi. Au ars containerul de gunoi din plastic și aproximativ 100 kg deșeuri de hârtie și carton. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.