Agenţii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca BMW ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. 

Astfel, pe baza unor informații, agenţii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră au desfășurat în municipiul Iaşi o acţiune specifică pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate.

Poliţiştii de frontieră au identificat în trafic un autoturism marca BMW 520D M, condus de cetăţeanul român C.S.C., din judeţul Iaşi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie de pe data de 27 aprilie 2019.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o firmă de leasing din Marea Britanie, în cursul anului 2017. Acesta a adăugat că nu știa nimic despre faptul că autoturismul este căutat de autorităţi”, a precizat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iași.

În cauză, autoturismul, în valoare de 118.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile care se impun. 

 

Articolul precedentRestricţii de trafic pe șoseaua Păcurari, pentru montarea lămpilor solare
Articolul următorMobilizare generală pentru vizita Papei Francisc