Mai multe persoane au ajuns la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iaşi, în urma unor accidente sau a unor agresiuni.

Medicii ieşeni au precizat că unii pacienţi au ajuns la spital cu leziuni provocate de cuţite. Mai mult, unul dintre aceşti pacienţi, F.U., un bărbat de 45 de ani, din comuna Victoria, a afirmat că ar fi… căzut într-un cuţit!

“Pacientul avea o plagă înjunghiată. Acesta a fost dus direct în sala de operaţie la Secţia de Chirurgie II. Pacientul a susţinut că ar fi căzut accidental într-un cuţit, rezultatul fiind o plagă înjunghiată de cuţit abdominală penetrantă”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Potrivit acesteia, la spital a ajuns şi M.G.N., un bărbat de 58 de ani, care a fost găsit căzut pe o stradă din Iaşi, inconştient. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral. Pacientul, care era în comă, a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie Prof.dr. Nicolae Oblu, din Iaşi.

Mai mult, o femeie în vârstă de 68 de ani, cu multiple internări la Institutul de Psihiatrie, cu diagnostic de sindrom maniaco-depresiv, a fost, de asemenea, găsită pe o stradă din Iaşi, cu hipotermie, aceasta având o temperatură de doar 23 de grade. Femeia a fost încălzită şi transferată la Institutul de Psihiatrie Socola, din Iaşi.

Totodată, un italian, Daniel W., de 61 de ani, a ajuns la spital cu mâinile zdrobite. 

“Pacientul a suferit un politraumatism prin strivire. Conform informaţiilor, acestuia i-au căzut nişte plăci de beton peste el. El a fost intubat şi ventilat, fiind internat la Secţia de Chirurgie I”, a încheiat şefa UPU-SMURD Iaşi.

Articolul precedentTribunalul Iaşi, pe locul al treilea în România
Articolul următorACCIDENT rutier, după ce a urcat la volan băut și fără permis