FC Hermannstadt a câștigat duelul cu Poli Iași scor 2-1, în etapa a treia din debutul Ligii 2, scrie Digisport.

În prima repriză, ocaziile la poartă au fost aproape inexistente, cu excepția șutului din afara careului trimis de Alhassan. Ganezul a șutat puternic, dar mingea a trecut departe de poartă.

Balaure ar fi putut și el să descrie scorul în minutul 43, dar execuția sa a fost slabă, iar mingea a trecut peste poartă.

Sibienii au deschis scorul în minutul 59. Oroian a pasat foarte bine în fața porții. Năstăsie a ajuns foarte bine la balon și a trimis cu ușurință în poarta lui Axinte.

Soarta meciului părea decisă, dar egalitatea a fost restabilită în minutul 72, după o gafă monumentală comisă de portarul sibienilor, Ionuț Pop. Totul a pornit de la o lovitură liberă executată de Francisc Cristea. Acesta a trimis mingea în interiorul careului, iar unul dintre coechipierii săi a încercat o prelungire.

Pop a ajuns la mingea trimisă în careu, a prins-o, dar o clipă mai târziu a scăpat-o din mâini exact la picioarele lui Pușcaș care nu a ezitat și a trimis mingea în poartă.

Cu toate acestea, elevii lui Măldărășanu reușesc să marcheze golul decisiv în minutul 88, după o avalanșă de ocazii la poarta lui Axinte. Portarul moldovenilor a respins o tentativă periculoasă, dar balonul a ajuns la Niță care a marcat din apropierea porții.

SURSĂ: DIGISPORT

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Primul jurnalist acoperit care rupe tăcerea. Mărturii din interiorul celebrei „Doi și-un sfert”
Articolul următorLudovic Orban, ironic la adresa lui Florin Cîțu: “În curând o să mi se spună că eu sunt de vină din cauza lui Cîțu că a băut acum 20 de ani”