Locomotiva unui tren plin cu călători a luat foc, luni dimineață, în localitatea Scânteia, județul Iași. 

 

Un incendiu s-a produs, luni dimineață, în localitatea Scânteia. Locomotiva garniturii Tecuci-Iasi (R6311) a luat foc.

Aproximativ 200 de persoane s-au autoevacuat din tren.

Imagine

Potrivit CFR Călători, incendiul s-a produs la ora 08:14.

“Mecanicul trenului a acționat conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a avizat serviciul 112 și a intervenit cu mijloacele din dotare până la sosirea echipei de intervenție care s-a deplasat la fața locului pentru limitarea efectelor degajării de fum.

Siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Trenul staționează până la reluarea circulației în condiții de siguranță, cu o locomotivă de ajutor”, a anun\”at compania.

Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de o comisie de cercetare constituită în acest scop.

Călătorii vor fi preluați de către trenul Galați – Iași și vor transportați la destinatie.

 
Incendiul a fost anunțat la ora 08.27, lichidat cu ora 9:13. EPA se va deplasa cu o mama si un minor la spital – aveau programare la 09:30 la Spitalul Sf. Maria – suspiciuni de hernie inghinala. Nu sunt victime ale incendiului.
 
 

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentCaravana Antimafia ajunge la Constanța, județ furat la bucată. Cine trage sforile pentru a controla Portul Constanța – joi, ora 18:00
Articolul următorScandal uriaș după rezidențiat. Anca Alexandrescu, de la Ministerul Sănătății: Dacă nu ne primește Rafila, vom merge la Ciucă