Nepoata lui Constantin Cojocaru, zis Passaris de România, este acuzată că a tăinuit bunurile furate de acesta din zona Bucium, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020.

 

Nepoata acestuia, Nicoleta Dorina Petcu, locuia în București și lucra la o sucursală Raiffeisen Bank. După mai multe investigații, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) au efectuat o percheziție în locuința acesteia unde au fost găsite ceasuri, brățări, parfumuri și bijuterii, toate furate din casele sparte în Bucium. Mai mult, în urma unei percheziții efectuate la Zimnicea, acolo unde locuiesc părinții tinerei, a fost găsit un parfum și un ceas, bunuri făcute cadou de fată și care erau furate de la Iași. Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentată în față judecătorilor.

În perioada 29 noiembrie 2019 – 15 ianuarie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, nepoata lui Passaris de România ar fi fost complice la săvărșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Tânăra a fost introdusă în Arestul I.P.J. Iași și instanța a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

În perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, Passaris de România a dat mai multe spargeri la vile din zona Bucium, de unde a sustras bani și bunuri în valoare de zeci de mii de euro.