Primăria Iași a anunțat semnarea ordinului de începere a lucrărilor de modernizare a străzilor Semănătorului, Olteniei și Transilvaniei, artere din zona Păcurari, situate în apropiere de Grădina Botanică.

Câștigătoarea licitației este asocierea SC Mecon Iași SRL – SC Conest SA, cu o ofertă financiară de 2.611.296 lei, sumă ce a inclus si TVA. Durata lucrărilor va fi de 18 luni.

„Modernizarea străzilor va consta în realizarea unei îmbrăcăminți din mixturi asfaltice cilindrate la cald, corectarea profilului longitudinal și transversal al străzii, asigurarea scurgerii apelor pluviale, refacerea trotuarelor, montarea bordurilor, precum și aducerea la cotă a căminelor de canalizare și a gurilor de scurgere. De asemenea, suntem în faza finală de evaluare a ofertelor depuse în cadrul licitației de modernizare a străzii Strugurilor, aleii Strugurilor și aleii Tudor Neculai. Costul lucrărilor de modernizare a fost estimat la aproape 22 milioane de lei, cu TVA. Contractul va fi semnat zilele următoare”, a anunțat primarul Mihai Chirica.

Articolul precedentMarin Burlea va deveni, post mortem, Cetățean de Onoare al Iașului
Articolul următorChirica promite artificii de Revelion