Astăzi, echipele Citadin vor reabilita strada Nicolae Bălcescu, arteră care se află în apropiere de Spitalul „Sf. Spiridon”, strada urmând a fi închisă circulației rutiere.

„În cursul zilei de sâmbătă, 6 aprilie, între orele 8:00 și 16:00, echipele Citadin SA vor face reparații, în funcție de condițiile meteorologice, pe strada Nicolae Bălcescu. În intervalul orar menționat, traficul rutier pe această stradă va fi oprit, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele adiacente. În timpul lucrărilor, pe tronsonul menționat va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, au precizat reprezentanții Primăriei Iași.

În această perioadă, reprezentanții administrației iesene au început lucrările de modernizare a Șoselei Naționale, pe tronsonul cuprins între Podu Roș și Podu de Piatră. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a zonei Splai Bahlui – Mal Drept și sunt făcute de asocierea Viarom Construct SRL – Conest SA.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 30,7 milioane de lei. Investiția vizează aproximativ șase kilometri de artere, fiind prevăzută reabilitarea carosabilului pe traseul dintre Podu de Piatra și podul Sfântul Ioan, dar și refacerea Șoselei Naționale pe sectorul dintre Podu Roș și Podu de Piatră.

Articolul precedentPacienți, condamnați pe motiv că ar fi dat șpagă pentru a fi operați
Articolul următorFlavius Stoican: „Vrem să ne luăm revanșa“