Zilele trecute, la Bucureşti a avut loc competiţia de arte marţiale ADCC România Open 2022,  unde a participat şi Robert, un luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, care a ocupat primul loc de pe podium.

Astfel, colegul nostru Robert, a obţinut medalia de aur  la această competiţie sportivă naţională, la arte marţiale – Jiu Jitsu Brazilian, categoria Men Beginner: -100 kg. 

Poliţistul spune: Mă simt privilegiat să pot îmbina cariera sportivă cu activitatea profesională. Aptitudinile dobândite pe parcursul carierei mele de sportiv mă sprijină în orice provocare pe care o întâlnesc în misiunile de poliție, îmi oferă stăpânire de sine, disciplină, abilitatea de-a mă adapta în orice situație și mult tact. Este o bucurie să  pot contribui la eficiența activității structurii din care fac parte, atât eu cât si colegii mei, beneficiind de un sprijin constant din partea conducerii S.A.S. în pregătirea noastră sportivă.

Reamintim că, Robert a obţinut titlul de campion naţional la Box în anul 2018 și titlul de campion european la Kick boxing în anul 2012.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi l-a felicitat pentru rezultatele obţinute la acest concurs.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentCarte de identitate falsă ascunsă în pantof
Articolul următorAu plecat să se întâlnescă cu o fată. La întoarcere și-au „reparat” mașina cu piese de schimb de la alte autoturisme parcate