Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani scoate la concurs şapte posturi de şef de secţie şi unul de şef de laborator.

Medicii cu experienţă pot să se înscrie pentru a se ocupa de secţiile medicină internă, neurologie, boli infecţioase, obstetrică şi ginecologie, pediatrie, ATI şi pneumologie, dar şi pentru a deveni şefi ai laboratorului de radiologie şi imagistică medicală.

Pentru aceste posturi îşi pot depune dosarele medicii care au cel puţin cinci ani de vechime în specialitatea funcţiei scoase la concurs, pe care o şi practică în mod curent cu conformarea Ministerului Sănătăţii, dar care nu au fost sancţionaţi, în ultimii doi ani, de către unităţile medicale unde au fost angajaţi sau de către Colegiul Medicilor.

Concursul va consta într-un interviu, în cadrul căruia candidatul va trebui să-şi prezinte proiectul de management, într-o probă scrisă, precum şi una clinică sau practică. Înscrierile se fac pe bază de dosar, documentele necesare putând fi găsite pe site-ul unităţii medicale, dar şi în urma achitării unei taxe de 150 de lei. Dosarele complete trebuie depuse la sediul Spitalului Municipal, în următoarele două săptămâni, concursul în sine urmând să se desfăşoare într-un interval de cel mult 90 de zile.

Articolul precedentConcurență mare la Psihologie
Articolul următorPrins în flagrant când spărgea automatele de bilete din Iaşi