Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința ei din Otopeni în data de 12 ianuarie, seara, după ce nu a mai răspuns la apeluri și mesaje. Trupul ei a fost găsit pe pat, în pijamale. Anchetatorii au găsit și doi câini morți.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, este mesajul transmis de familia Cristinei Țopescu.

În familia jurnalistei Cristina Țopescu ar fi existat o discuție aprinsă în legătură cu incinerarea sau înmormântarea acesteia. Conform surselor, Cristina nu ar fi ținut legătura cu frații ei, dar și-ar fi dorit ca trupul ei să se odihnească lângă cel al tatălui ei, Cristian Țopescu, care se află în Cimitirul Ghencea Militar.

Mama jurnalistei, Rodica Țopescu, s-ar fi împotrivit incinerării acesteia, dar nu a avut încotro și a trebuit să accepte faptul că fiica ei va fi transformată în cenușă. Decizia a fost luată în mare parte de ceilalți membri ai familiei.

Articolul precedentDezbateri importante la Primărie: Este vizat și Aeroportul Iași
Articolul următorPolitehnica Iași a bătut palma cu MKS Cracovia: Florian Loshaj, transferat în Polonia