Spitalul Clinic de Copii ”Sf. Maria”, din subordinea Consiliului Județean (CJ) Iași, are un nou manager. Acesta este un fost manager al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati“ Botoșani, Mihai Corneliu. Numirea acestuia vine după ce fostului manager, Radu Terinte, i-a expirat mandatul.

Mihai Corneliu a fost numit pe perioadă determinată, consiliul de administrație al unității medicale urmând să organizeze concurs pentru ocuparea funcției de manager.

Altfel, conducerea CJ a convocat ieri managerii unităților medicale subordonate pentru a discuta mai multe aspecte ce țin de administrarea acestora. „S-au discutat în detaliu aspecte organizatorice, investițiile, rentabilizarea activității, condițiile de cazare și calitatea și serviciilor oferite pacienților. Indicatorii de performanță asumați de managerii spitalelor au fost analizați în detaliu. Totodată, s-a propus înființarea unui centru comun de excelență interdisciplinară de exploatare și cercetare medicală, dotat cu laboratoare, aparatură și echipamente de ultimă generație de care să beneficieze toate spitalele ieșene“, au precizat reprezentanții CJ Iași.

Articolul precedentPosturi didactice, scoase la concurs de Universitatea „Al. I. Cuza”
Articolul următorRutiera, cu ochii pe vitezomani