Marian Bosianu, care asigura interimatul la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași a primit un ordin din partea ANAF prin care mandatul i se prelungește pentru încă o perioadă de șase luni.

Bosianu a fost numit în luna aprilie a anului 2017 pe funcția de director general al DGRFP Iași. În 2015, Bosianu a mai ocupat această funcție. În 2012, Marian Bosianu a ocupat pentru câteva luni și funcția de prefect al județului Iași.

Conform ultimei declarații de avere, Bosianu a cumpărat în 2016 un teren cu o suprafață de 1.295 metri pătrați situat în comuna Holboca. Prin donație, tot în Holboca, acesta are mai multe suprafețe ce totalizează aproximativ un hectar, mare parte din acestea fiind înregistrate ca terenuri agricole.

Bosianu are o casă la Holboca și un apartament, situat în cartierul Păcurari, cu o suprafață de 78 metri pătrați, achiziționat în anul 2000. Acesta are două autoturisme Volkswagen, fabricate în 2000 și 20008.

În 2016, a declarat un venit anual de 61.732 lei, în timp ce soția, în calitate de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău, un venit anual de 165.806 lei.

Articolul precedentLucrări de modernizare pe mai multe străzi din Tomești
Articolul următorPlimbare cu Tramvaiul Comunismului