Președintele Organizației Municipale PNL Iași, Marius Bodea, susține că priamrul Iașului, Mihai Chirica, s-a lansat într-o tiradă de atacuri la persoană la adresa consilierilor locali PNL, aducând jigniri imposibil de reprodus.

„Primarul Iașului a refuzat să ofere orice fel de lămurire punctuală la problemele ridicate în timpul interpelărilor și a dezbaterii ordinii de zi din partea Consilierilor locali PNL – de la conflictul locuitorilor din zona Esplanadei Oancea cu dezvoltatorii imobiliari care doresc să ridice trei blocuri turn în zonă, la lipsa premeditată a unui nou Plan Urbanistic General, absența „topitorilor de zăpadă“ desenate în urmă cu mult timp de primar la tablă, promisiunea fermă instituirii unei benzi unice pentru transportul public și până la identificarea responsabililor din Primărie care au girat dărâmarea barbară a porții de la Cimitirul Evreiesc. În schimb, primarul a ținut să adreseze consilierilor liberali care i-au adresat întrebări punctuale jigniri nedemne pentru funcția pe care o ocupă.

Mihai Chirica, care pozează într-un gentleman la televizor și la sindrofiile date prin parcuri pentru a culege voturi, folosește un limbaj specific de birjar și își arată adevărata față. Este tot mai nervos și nu înțelege ce i se întâmplă. A rata obiectiv după obiectiv în actul administrativ, a permite dezlănțuirea «potopului imobiliar» sfidând bunul simț și legea sau a recurge la distrugerea cu samavolnicie a puținelor obiective care mai aduc aminte de istoria Iașului nu țin loc de competență. Își trădează astfel mania grandorii, singurul său proiect politic. Doar înconjurat de yesmen-i și prins de aburii grandorii autoînchipuite, condamnă o întreagă comunitate la subdezvoltare. Ne «cadorisește», în schimb, cu vocabularul împrumutat de la sponsorii săi sau de la partenerii de escapade nocturne“, declară Marius Bodea, deputat PNL Iași.

Articolul precedentCursuri suspendate la trei școli din Iași, din cauza infecțiilor respiratorii
Articolul următorBeneficiarii de venit minim garantat, puși la muncă în folosul comunității