Deputatul liberal Marius Bodea a declarat că instanța a dat dreptate consilierului local Râzvan Timofciuc, care a solicitat primarul Mihai Chirica să pună la dispoziție documentația de achiziție pentru lucrările de reabilitare și modernizare de pe Splai Bahlui Mal Drept și Splai Bahlui Mal Stâng.

Președintele Organizației locale PNL Iași consideră că decizia instanței este „dovada elocventă că toate criticile pe care le-a adus în ultimii trei ani administrației PSD-ALDE-Chirica sunt întemeiate“.

”Foarte multă lume mi-a spus că sunt, poate, prea încrâncenat când vine vorba de critica și opoziția față de conducere actuală a Primăriei. Poate că așa este, însă știu foarte bine că tot ce am spus în această perioadă, toate dezvăluirile, toate tunurile și toate matrapazlâcurile pe care le-am devoalat în ultima perioadă reprezintă fața necosmetizată a acestei administrații. O față hâdă, fardată cu sute de mii de euro anual din banii publici printr-o propagandă imensă. Să ajungem în situația ca un consilier local să oblige Primăria prin intermendiul instanței să îi pună la dispoziție informații publice spune multe despre caracterul opac și lipsit de transparență care guvernează la Primăria Iași. Primăria Iași și, în general, orice primărie din țară trebuie să asigure accesul nemijlocit la orice document al instituției, indiferent despre ce este vorba. Nu pot exista secrete ale administrației locale în fața cetățenilor săi care plătesc inclusiv hârtiile ascunse de Primar și lacătul pus pe ușa”, a spus Marius Bodea.

Articolul precedentSpații trecute de la Spitalul „Sf. Spiridon” la UMF
Articolul următorAnchetat din cauza unui document fals