Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor va organiza pe 23 martie evenimentul „Marșul pentru viață”.

Între orele 12.30 și 14.00 participanții la „Marșul pentru viață” se vor aduna în Piața Unirii, unde va avea loc o sesiune de discursuri. Ulterior, în intervalul orar 14.00 – 15.00, participanții se vor deplasa pe traseul Piața Unirii – strada Arcu – strada Gavriil Musicescu – bulevardul Independenței – strada I. C. Brătianu – Teatrul Național „Vasile Alecsandri” – bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – Piața Unirii. Pentru deplasarea participanților se va utiliza prima bandă de circulație pe străzile menționate.

În final, între orele 15.00 și 16.00 se vor susține discursuri și evenimente artistice de încheiere a „Marșului pentru viață” în Piața Unirii.

Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier și Poliția Locală vor lua deciziile necesare privind restricționarea circulației, în funcție de necesități, pentru buna desfășurare a evenimentelor. În sarcina organizatorului intră obligația obținerii avizului Poliției Rutiere pentru deplasarea participanților pe partea carosabilă a traseului.

„Marşul pentru viaţă” se va desfășura în acest an sub motto-ul „Unic din prima secundă” în aproximativ 500 de orașe și localități din România și Republica Moldova.

Potrivit inițiatorilor, peste 150 de voluntari se vor implica în organizarea acestui eveniment la Iași.

Articolul precedentZilele Spitalului Clinic de Recuperare
Articolul următorPensionar cercetat penal, după ce i-a împrumutat autoturismul unui cunoscut