Primăria Municipiului Iaşi organizează în perioada 28 iunie – 4 iulie 2019, în colaborare cu Comunitatea Evreilor din Iași și Rabinul Josef Wasserman din Israel, o nouă ediție a „Marșului Vieții”, amplu proiect de comemorare a 78 de ani de la Pogromul de la Iași.

Ieșenii care doresc să participe la „Marșul Vieții” sunt așteptați pe 30 iunie 2019, la ora 9.30, la Centrul de Cartier Păcurari (din șoseaua Păcurari, nr. 34), de unde se va pleca în marș până la Cimitirul Evreiesc (în aleea Cimitirul Evreiesc, nr. 2). Programul oficial al comemorărilor din Cimitirul Evreiesc va începe la ora 10.00.

Iașul va primi vizita unei delegații a orașului Ashdod din Israel, condusă de primarul Yehiel Lasri și din componența căreia vor face parte Hanoh Drach Erlich, directorul Direcției de Dezvoltare, Sănătate, Mediu, Servicii și Asistența Socială, Shlomo Rotenberg, directorul Direcției de Infrastructură, și Aryella Rosenthal, directorul Direcției Relații Internaționale, toate din cadrul Primăriei Ashdod.

Articolul precedentCondamnată pentru o evaziune de peste jumătate de milion de lei
Articolul următorAndrei Cristea, aproape de o revenire în Copou