Unii membri ai lumii interlope vor fi obligati sa dea ochii cu magistratii, dupa ce au fost acuzati de comiterea mai multor infractiuni.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au dispus trimiterea in judecata a lui Jean Mararas, Claudiu Dimitrie Petrovici, Bogdan Corduneanu, Stefan Dontu, Iulian Virlan, Mihai Ioan Dunca si Florinel Corduneanu.

Printre acuzatiile aduse de anchetatori se numara tulburarea ordinii si linistii publice, conducerea unui vehicul fara permis, tentativa la distrugere si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase.

Oamenii legii spun că totul a pornit în urmă cu un an, când Jean Mărăraș ar fi postat un video cu amenințări pe Facebook, amenințări ce ar fi fost adresate membrilor clanului Corduneanu.

Ulterior, casa lui Mărăraș ar fi fost atacată cu două cocktail-uri Molotov de către Claudiu Petrovici, cel care a și fost prins conducând fără permis.

De asemenea, membri și apropiați ai clanului Corduneanu au fost prinși de anchetatori într-o sală de jocuri, în urmă cu câteva luni, având asupra lor pistoale, boxuri, cuțite și spray-uri lacrimogene.

Atunci, oamenii legii au bănuit că aceștia se pregăteau de o răfuială cu membri ai clanurilor rivale din Iași.