Primarul Iașului, Mihai Chirica, a atacat Guvernul și PSD după ce în Parlamentul European a fost adoptată rezoluția împotriva României.

„Într-o singură zi, Parlamentul European și Comisia Europeană au devoalat catastrofa provocată în România de către PSDragnea în ultimii doi ani. Asistăm la un dezastru național similar celui din 1989, când românii nu au mai răbdat nedreptățile unui regim samavolnic și au ieșit în stradă strivind regimul ceaușist.

Atât rezoluția adoptată de Parlamentul European privind situația din țară, cât și raportul pe Justiție (MCV) au demonstrat, fără niciun fel de echivoc, că guvernarea Dăncilă – Dragnea este una profund antiromanească, menită a ne scoate din Europa și din lumea civilizată.

Faptul că PSDragnea procedează astfel chiar în anul Centenarului Marii Uniri nu poate decât să ne arate încă o dată că actuala putere ascultă de ordine străine de binele țării noastre.

Această clică, alcătuită din indivizi certați cu patriotismul, cu legea, cu bunul simț, cu cultura, cu inteligența, cu normalitatea trebuie să dispară cât mai repede! În caz contrar, România riscă să se transforme definitiv într-un stat mafiot în care penalii se vor permanentiza la putere“, a declarat Chirica.

Articolul precedentSpitalul de Neurochirurgie, dotat cu un aparat RMN ultramodern
Articolul următorBătrână bolnavă și lăsată fără casă, refuzată de aproape toate spitalele!