Primarul Iașului, Mihai Chirica, a declarat că Liviu Dragnea a ajuns să nu mai poată coborî în mulţime şi să dea mâna cu oamenii, adăugând că printre cei care l-au huiduit pe Dragnea s-au aflat şi foşti votanţi ai PSD în 2016.

„Este pentru prima oară după 1989 când un miting electoral se desfăşoară cu jandarmi. Am văzut frica liderilor PSD faţă de popor. Este incredibil cum s-a ajuns ca Liviu Dragnea să nu poată coborî în mulţime. Îi este frică să dea mâna cu oamenii. Îl anunţ pe Dragnea că mare parte din cei care l-au votat în 2016 au fost de cealaltă parte a gardului. Şi-au pierdut încrederea, ei sunt marea masă a poporului român“, a spus primarul Mihai Chirica.

Edilul a mai spus că la mitingul PSD au fost cel mult 10.000 de persoane. „Au venit cam un sfert din cât au anunțat. Marea majoritate a participanţilor au fost din Botoşani, Bacău şi Neamţ. Din Iaşi au fost foarte puţini. Din municipiu au venit doar vreo 200 de persoane“, a menționat Mihai Chirica.

Acesta a mai afirmat că va trimite filialei judeţene a PSD factura pentru curăţenia în piaţă. „Au lăsat acolo tone de gunoaie. S-a strâns un camion de deşeuri, adică lemn, hârtie şi plastic. Societatea Salubris a făcut curăţenie în piaţă. Vom trimite factura la PSD Iaşi, va fi la tariful de persoană juridică“, a mai afirmat Mihai Chirica.