Primarul Iașului, Mihai Chirica, a declarat astăzi că își dorește ca alături de echipa din PNL Iași să realizeze toate proiectele pe care le au pentru municipiu și pentru județ.

 

„Am decis să oferim o floare și să le spunem «La mulți ani!» ieșencelor. Este prima ieșire publică alături de domnul Alexe după ziua de ieri. Suntem o echipă care vrea ca județul și ca municipiul Iași să fie puncte de referință pentru Regiunea de Nord Est. Asta nu o poate face decât o echipă care să contureze de la vârful piramidei politicii românești, președintele țării, și până la nivelul ultimei administrații locale din țară un proiect concret pe care să-l ducem la bun sfârșit, a spus Mihai Chirica.

„După Cluj, Timișoara și Oradea, PNL își propune ca Iașul, Constanța și alte județe din Moldova să fie liberale. Să avem proiecte care să reducă decalajele dintre estul și vestul țării. Sunt convins că toți oamenii de bună credință ne vor da votul pentru că suntem determinați să realizăm proiectele pe care ni le-am propus“, a spus Costel Alexe.